I do love something


De människor som känner mig vet att jag älskar att knäppa kort, inte bara på mig själv
som ni ofta får se utan på allt som rör sig, för mig är allting ett fotografi.

Sen kan jag ju inte undgå från att säga att jag själv älskar att vara med på bild,
om bilden blir bra eller dålig spelar ingen roll. Är en kamera framme är jag också framme, 
riktigt kamerakåt.

Ikväll ska jag träffa en liten höna, men nu så ska jag se den där äckliga filmen om han som gör en mänsklig tusenfoting.

puss på valfritt


you took something perfect and paint it in red


Eran kärlek smittar fortfarande av sig efter ca 27 år tillsammans!
Någon dag i livet hoppas jag att jag kommer att få dela min kärlek med mina barn.
Lära mina barn att det finns medgång och motgång i livet, men bara man har varandra, 
älskar varandra och visar varandra respekt så fungerar allt.

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det nu
och jag vet inte hur många gånger jag kommer att skriva det,
en sak jag vet är att jag alltid kommer att mena varenda ord.

Ni är världens bästa, jag älskar er så förbannat.

i hear the wind call your name

Det är hopplöst att vara som mig, eller att vara en typisk svensk tjej som alltid hoppas att det ska vara killen som
ska ta steget att fråga om man ska ses. Ja, för så är det.
Jag skulle inte ha några som helst problem med att fråga om det inte vore så att det står i sveriges grundlagar att det alltid ska vara killen som ska ta första steget. Eller det känns iallafall som att det står i grundlagen för det är i nio av tio fall detta händer.
Att jag inte gör det är för att man känner sig förjävla jobbig att fråga, eller egentligen är det inte själva frågan utan för att utsätta sig för den pinsama studen om utifall att han skulle säga nej.
På detta sätt kanske han tröttnar på att det är bara han som ska höra av sig, kanske är det så att han själv känner sig jobbig genom att höra av sig. Varför inte bara göra det som för stunden känns bäst? varför inte bara gå emot alla svenssons och göra en helt ny grej? Ja, varför inte!

i fortsättningen ska jag försöka undvika att vara en svensson..


nu är det snart dags för en fika,

puss på skinkan


fairytale

“Cinderella walked on broken glass, Sleeping beauty let her whole life pass by, Belle fell in love with a beast, Pocahontas risked her life for a feast, Jasmine could have had anyone but she chose a poor man, and Ariel, she walked on land.”

So many people dislike fairytales because it makes us believe in love, believe that a prince will swoop down and save us when something goes wrong. But I’ve come to realise that in every fairytale-like movie, every girl took a risk. Took a risk for love, took a risk in the name of love.

So, how do we know if our own fairytale won’t really happen if we don’t try, if we stop believing in love?


Läste detta på ja vad ska man säga min absoluta favorit blogg,
http://leloveimage.blogspot.com/.



100723

det som är skönt med en ovetande blogg är att jag är den enda som vet vad jag skriver, fast att egentligen är det publicerat så att alla männsikor i hela världen kan se det. Så småningom kommer jag nog att berätta den för nån, men i nuläget skriver jag bara för att jag känner för att skriva, skriva lite känslor om det ena och andra. Så jag kan börja med att beskriva mina känslor idag.

Jag har ofattbart ont i magen, känns som att jag vill riva ut allt som ligger där inne och lufta rent. Mina känslor för jobbet är nu riktigt bra. Har haft en mycket rolig fast lugn första vecka på jobbet, jag har lärt känna människor som är helt otroliga. Fått lära mig ännu mer hur man städar och diskar, vilket faktiskt har varit ganska skönt, konstigt nog. Dock är damsugar biten inte den roligaste. Nog om jobb-känslorna. Eller inte, för sen första dagen jag gick upp tidigt har jag gått och lagt mig eller somnat i soffan runt 10. Precis som att jag är helt slut i kroppen, och slut i kroppen kände jag mig också efter första träningspasset på flera månader. Idag har jag träningsvärk i vaderna och det känns skönt att det har hänt något och att jag är igång igen. Mina ångest från i helgen håller på att försvinna, hade extrem ångest efter att jag blivit för full i varamon, men som tur var klarade jag mig fint. Och så känner jag ett riktigt obehag mot alkohol, så det tar nog ett tag innan jag är igång med det där igen. Känner mig mer partyklädsugen och för att träffa människor. Jag är ju inte av den blyga sorten så det bör ju fungera galant utan alkohol. Så nu tar jag som jag gjorde i vintras några lugna månader, med fester där jag är nykter. Så blir både jag och min kropp stolta över mig. Utanför detta mår jag kanonbra. Saknar dock min mamma och pappa som är ute och far, jag har börjat förstå att jag absolut inte kan flytta hemifrån än. För utan min mamma och pappa är jag fortfarande svag, haha det låter så jävla mesigt. Men det är sant och det står jag för, det är faktiskt min familj som står mig allra närmst och som jag älskar mest. Någon dag och någon gång i livet blir nog jag också vuxen nog att släppa mamma och pappa och sluta vara deras lilla flicka, någon gång, någon gång.

 

jaja, hejs svejs.




my life is my iphone, sad but true..

Ja, det är faktiskt sant, sedan  jag köpte den där mobilen så kan jag inte vara ifrån den. Det är som att den är min andra halva, iphonen och jag, jag och iphonen helt enkelt. Och nu har min syster också införskaffat sig en och är precis lika beroende som jag är. Så ikväll spenderar jag mina timmar med mina systrar genom att skicka runt mobilerna så spelar vi spel och utmanar varandra, i bakgrunden står tvn på.

jag har fortfarande inte övslöjat bloggen för nån, får se när det blir. hehe

Hej absolut noll läsare

hoppas att ni så småningom ska stiga i läsarantal, valet att byta adress var för att jag själv ska få börja om från ruta ett, med en mer intressant blogg, förmodligen mer bilder och jag vill från starten ge ut lite mer av mig själv. Nu är det så att jag kommer att hålla den här bloggen hemlig ett tag framöver, bara för att jag ska kunna få en riktigt bra start. Valet av namn kommer från betydelsen av mitt riktigt namn, alexandra. Så nu börjar det roliga, att fixa och trixa med designen.

Hoppas detta kommer leda någonstans, att jag kommer att fortsätta skriva, orka hålla bloggorken uppe så att säga och nu är det så att jag tänker försöka skriva så lite som möjligt om det vanliga tråkiga, som vad jag har gjort idag. Nej, här kommer lite smaskens av det jag tycker är intressant. Håll ögona öppna!

ALEXANDRA:

Betydelse / ursprung:
Mansförsvararinna
Intogs i 1851 års almanacka efter dåvarande kronprinsessan.

Namnsdag: 17-feb

Antal döpta 2007: 138

Plats på topplistan 2007: 81

Antal döpta 2006: 159

Plats på topplistan 2006: 75

Antal döpta 2005: 195

Plats på topplistan 2005: 65

Antal med namnet idag: 25 149

Varav tilltalsnamn: 12 410

RSS 2.0