Jag älskar dig mer och mer

 
Nu har jag påbörjat mina tre nätter och det känns faktiskt inte alls dåligt att jobba en helg, bara en jävligt bra anledning till att inte gå ut och göra av med pengar. Nästa helg jobbar jag också så det blir ingen utgång förrän vi åker till götet, väldigt bra tycker jag. Det är annars väldigt lätt att hänga på ut för att alla andra ska ut. På tal om götet så åker vi ju dit för att fira min 20års dag och det känns ganska märkligt, att jag, lilla jag fyller 20. Tiden rinner ut bokstavligt talat. Men då får jag köpa alkohol, wuhu.
 
 
Den här skrutten blev 1 månad den 21:e och jag kan inte beskriva med ord hur fin hon är. Världens goaste bebis. Man smälter ju när man tittar på henne och idag var hon på 3års kalas och då fick hon vara flickigt fin i en gammelrosa klänning. Finafina fisen.
.
 
 
 
 
 

belieber

Det jag nu kommer berätta för er är något jag skäms över och aldrig trodde skulle inträffa, jag har gått och blivit en belieber. När han hade sitt långa hår såg han ut som en jättebebis men nu börjar han ju likna något, han har gått och blivit snygg med karriären. Eller han är snygg ner till midjan sen har en förmåga att sätta på sig alldeles för tighta byxor nedtill och alldeles för stora upptill, ej snyggt. Och inte är han snygg med kepsen på huvudet heller, då ser han ut som de sju vännerna och dvärgarna (tre vännerna och jerry). Men trots det så har jag gått och blivit en sån jag aldrig trodde jag skulle bli. Det är ju fantastiskt!
 
 
ae, nu ska jag iväg och träna ett mördarpass med min syster som tränare. Kommer att dö.
 
 
hejs

18/1-2013

hej igen mina fina underbara få läsare, hoppas livet rullar på bra för er! :)
 
jobbar min tredje och sista natt för den här gången och inatt har jag varit underhållen av Once upon a time och jag ska säga er att det har varit bra underhållning. Trodde inte jag kunde hitta en såndär "se isträck" serie igen, där man bara kollar på avsnitt efter avsnitt och hela tiden vill se mer, men ack så fel jag hade. Once upon a time är en serie med spänning och sen är det fantastiskt kul att se vilka sagofigurer som är med. Än så länge har vi inte fått träffa på alice i underlandet, peter pan eller ariel. Men däremot har vi fått träffa kapten krok och vi har fått besöka underlandet. När jag såg första delen av säsong 1 tyckte jag att avsnitten var långtråkiga och sega men när jag såg sammanfattningsavsnittet av säsong 1 var jag ju så sjukt sugen på säsong 2 och jag ska säga er, det är stor skillnad på säsongerna.
 
På tal om något helt annat så åker jag till Mönsterås imorgon eller det är ju förfan idag, om 12 timmar. Jag har inte varit där på evigheter så det ska bli så jävla skönt att bara vara och komma bort från Linköping för en helg. Äta god mat, glo på tv, ta en eller två promenader och kanske ta ett härligt bad i deras härliga badkar. Rå om mig själv, vilket menas med ingen alkohol eller sena nätter.
 
Nu slutar jag om två timmar och en kvart så nu ska jag slå på en oväntad vänskap som är två timmar, sen är det dags för mig att ta cykeln hem och sova! :)
 
 

when you try your best

2013 har inte börjat lika bra som 2012 slutade.
 
En av mina bästavänner har förlorat en person som stod henne nära, min mormor har förlorat sin bror och bästa vän och idag fick min mamma reda på att en av hennes närmsta vänner har en hjärntumör. Livet är så förbannat skört att man har svårt att förstå det. Det är bättre att vi som lever och fortfarande kan leva gör det, på riktigt. Gör vad fan ni vill med era liv, men gör något innan det är försent.
 
Lev idag för imorgon kan det vara försent.

Såhär mycket har jag att göra 04.26

 
Tjenis Penis igen. Mitt första inlägg på min andra blogg tyckte jag var en ganska bra beskrivning på mig. Det är bra att veta att mitt humör går i vågor, men det är ju så det är med livet i största allmänhet. Allt kan inte vara bra alltid.
 
Alexandra även kallad Alex. 18 (20) år från Linköping.
Glad och postitiv. Grinig och negativ.
Det går i vågor, precis som livet.
 
I stundens nu är jag ganska glad, MEN, när jag vet att jag har 3,5h kvar att jobba inatt och ett till 10h pass imorgon natt så känns livet inte jätte roligt. Sen är jag dock ledig i 6 dagar och då ska jag tamigfan njuta. Ta vara på att leva på dagarna för när man jobbar nätter då sover man hela dagarna och sitter i sin ensamhet på nätterna. Ensamt. Haha. På riktigt äta, sova, jobba. Tack gud för att det bara är 3 nätter 3 gånger i månaden. Efter min partyhelg förra helgen så tänkte jag att jag absolut inte skulle göra något den här helgen, men jag måste nog göra det ändå. Så jag inte ruttnar.
 
 
 
 

porrfilm osv.

Idag är det redan 9 januari och på fredag har jag varit moster i 3 veckor. Snart är hon 1 år och springer runt och har bus för sig. Längtar. På tal om något helt annat så var jag hos tandläkaren idag och nu är det troligtvis, som det ser ut nu, bara 4 månader kvar tills jag får ta bort min tandställning och lyckan är total. Som jag har längtat från den 11 februari 2011 när jag satte in den. Nu är det banne mig inte långt kvar.
 
Förövrigt sitter jag ju på jobbet nu och jobbar lite natt, har jobbat en natt och har bara en natt kvar efter denna. Så det blir ju tre nätter på raken och det är ju lite halv segt, men det går. Bra filmer/serier och mat så funkar det ;) Men nu måste jag ringa på min högra hand denna natt för att gå ner och kissa. Vi ses då.

hejdå 2012 och välkommen 2013

 
Här har jag inte varit inne på över ett år och nu i efterhand fattar jag inte varför jag ska hålla på att byta blogg så fort jag behöver förändring i mitt ganska så tråkiga liv, haha.
 
Men jag har idag varit inne och läst på mina tre(?) bloggar och det jag egentligen har kommit fram till är att jag har mognat, vuxit upp och blivit den vuxna tjej som jag alltid önskade att jag skulle bli efter studenten. Jag svor på att jag skulle kunna vara mig själv efter studenten och idag står jag med båda fötterna jävligt stadigt på jorden, idag vägrar jag att ta skit från någon och idag vet jag vad jag är värd. Jag vet vem jag är och jag är jävligt ledsen för de personer som inte hittat sig själva och som måste trycka ner andra för att höja sig själva till skyarna. Jag må ha varit osäker och tappat många personer på vägen men jag är inte ett dugg ledsen över det. De personer jag förlorade på vägen har blivit ersatta med vänner som är hundra gånger så bra, just därför kan jag inte vara ledsen. Idag har jag bara de finaste människorna som mina vänner och jag behöver inga andra.
 
Jag har ett jobb som jag är stolt över, för jag får lära mig att jobba med människor, jag får jobba med levande produkter och jag har aldrig fått ta så mycket ansvar som jag får ta i mitt jobb. Jag kommer inte jobba inom äldrevården hela mitt liv men jag kommer alltid vara stolt över mitt första arbete eftersom att jag underlättar, hjälper och ger äldre personer lite mer glädje i livet. Det är något att vara stolt över, då livet som gammal, hjälplös och nästan död inte är den roligaste situationen man kan sitta i. Vissa kan knappt röra mer än ena benet och vissa mår bra fysiskt men minns knappt sitt eget namn. Jag vill idag hjälpa äldre personer att klara av vardagen på ett så smidigt sätt som möjligt och när jag känner att jag har gjort mitt för de äldre ja, då ska jag ta hand om den yngre generationen att hamna rätt.
 
Jag vet vad jag vill med livet och jag vet vad jag vill göra innan jag tar mitt sista andetag. Nu är det nytt år och jag ska verkligen inte klaga på 2012 trots att jag tror att 2013 kan bli bättre. Håller tummarna iallafall. Några händelser från 2012 som jag kommer att minnas: Dansade bal, tog studenten, åkte till rhodos men mina bästa vänner men den bästa händelsen under hela året var att jag blev moster den 21 december till en 51cm lång och 3,7kg tjock bebis vid namn Freja. Hon är den finaste bebis jag skådat och jag älskar henne redan ofantligt mycket. Jag är världens stoltaste moster!
 
Nu kör vi 2013, snälla bli mitt år.
 
 
 
 
 

RSS 2.0