youtube <3

Tidigare har jag inte förstått mig på personer som kan sitta i timmar och kolla på youtube-klipp, men hey jag förstår er nu. Youtube har blivit en stor del av mitt liv efter att jag börjat jobba nätter. Jag har, genom en vän, funnit en tjej som är råskön. Tittar även på mycket roliga intervjuer, speciellt intervjuer med min sötnos, justin bieber. haha
 

I want you to stay

Om 35 minuter får jag ta mitt pick o pack och gå hem, det ska bli så jävla dampskönt och härligt att gå hem och sova några timmar. När jag vaknar är det lagom att göra mitt andra besök på systemet, för idag ska jag dricka vin med min nyblivna arbetskamrat och bästa vän Rebecca. Vi ska dricka rött vin och prata jävligt mycket strunt sen ska vi gå och ut och dricka ännu mer vin. Pimpla en jävla massa vin blir det ikväll. Är så jävla taggad på att träffa lite folk eftersom mitt nattarbete kan vara det mest osociala jobb som finns. Sover på dagarna och sitter i min ensamhet på nätterna, träffar (om jag har tur) min familj några timmar på kvällen, några arbetskamrater när jag går genom korridoren jobbet och sen nattpersonalen 2 gånger per natt. Man kan tycka att det är ett skönt jobb men jag föredrar att sova på nätterna och jobba som vanligt folk på dagarna. Jag brukar aldrig tröttna på att se film och serier eftersom att det är något som jag gör på min lediga tid annars, nu har jag fått göra det på min arbetstid i två månader och nu börjar jag tröttna på att sitta framför datorn. Längtar tills jag får mysa med alla mina äldre på vanlig arbetstid.
 
Nu är det visst bara 25 minuter kvar tills jag får gå hem så att skriva det här inlägget var ju ett bra tidsfördriv.
 
ps. jag är trött därför ingen vidare intressant läsning, gör det som sagt för att tiden ska gå snabbare.ds
 
 
tips från coachen.
 
over and out

Sydamerikat med min bästfis

anledningen till att jag ens går in och skriver här varje natt är för att jag är så uttråkad och håller på att somna. Jag måste göra något annat än att se på film/serier. kiockan är snart halv 4 på morgonen och jag är väldigt trött inatt så det ska bli väldigt jävla asskönt att komma hem och sova om 3,5 h timme. Fan 3,5 är lång tid ju, helvete. Palla.
 
´Kan väl berätta något roligt när jag ändå är inne här och skriver. Idag bokade jag och vicki vår resa till sydamerika, så i slutet av november ger vi oss av på vårt största äventyr någonsin. Surfing, sandboarding, forsränning, linbanor, klättring och så avslutar vi hela resan i Rio med fest, sol och bad. Och satan vad vi ska leva, jag ska leva för alla jag känner.
 
 
My hands are tied
My body bruised,
he's got me with
Nothing to win and
Nothing left to lose
 

min dag

 
Idag fyller jag 20 år och i present från jobbet fick jag sitta natt. Så det jag har gjort på min dag är att sova, sova och sova. Men jag fick iallafall öppna några paket vid 10 imorse när jag vaknade till lite :) Igår var jag ute med några av mina fantastiska kompisar och i present av dem fick jag ett presentkort på makeupstore. Ni är bäst! Idag må vara min dag men nästa helg blir det att fira på riktigt, först och främst för att jag åker till göteborg fre-lör med några av mina bästa vänner och på söndag firar vi mig och min syster med hela släkten. Och för att inte prata om åker jag ju kanarieöarna med familjen den 30 mars. bajsbajs
 
 

RSS 2.0